Over Fortinet

Fortinet is een wereldwijde leverancier van netwerkbeveiligingsapparatuur en één van de marktleiders in Netwerk Security (FW/NGFW/UTM) met gespecialiseerde security-oplossingen die bedrijven beschermt tegen de geavanceerde bedreigingen van vandaag de dag. De geconsolideerde producten en diensten bieden een brede en geïntegreerde bescherming tegen de dynamische bedreigingen en vereenvoudigen gelijktijdig de IT beveiligingsinfrastructuur.

Fortinet's vlaggenschip FortiGate security appliances leveren ASIC-versnelde prestaties en integreren meerdere lagen van beveiliging, ontworpen om te helpen bij het beschermen tegen bedreigingen op applicatie en netwerk niveau. Het brede assortiment van aanvullende oplossingen gaat verder dan netwerkbeveiliging en helpt bij het beveiligen van een gehele onderneming – van endpoint tot aan de grenzen en de kern van netwerken, databases en applicaties.

Fortinet Security Fabric

Fortinet Security Fabric

De Security Fabric is een benadering van security die is ontworpen om zich dynamisch aan te passen aan de snelle ontwikkelingen op het gebied van de IT-infrastructuur. Een eenvoudige aanpak die Fortinet's technologieën naadloos combineert tot een intelligente, gecoördineerde beveiliging structuur. De Security Fabric biedt end-to-end bescherming, van datacenter, cloud tot de endpoints.