Over Gemalto

Gemalto (SafeNet) is een van de grootste data beveiliging bedrijven in de wereld en levert uitgebreide oplossingen voor data bescherming en zorgt voor continue bescherming van waardevolle informatie voor organisaties over de hele wereld. De oplossingen voor data bescherming zorgen ervoor dat waardevolle informatie veilig is gedurende de gehele levenscyclus, van beveiliging van het datacenter tot in de cloud. Meer dan 25.000 klanten in commerciële ondernemingen en overheidsinstellingen vertrouwen op SafeNet voor de bescherming van hun gegevens, cloud security, two-factor authenticatie, cyberveiligheid, beveiliging van software en softwarelicenties.

SafeNet data-centrale security oplossingen stellen gebruikers in staat aan zich aan te passen aan de escalerende interne- en externe bedreigingen voor hun hoogwaardige data, en ontwikkelt snel voor nieuwe zakelijke vereisten en compliance mandaten. De SafeNet producten leveren aanhoudende bescherming van gevoelige data door middel van:

  • het beschermen van identiteiten van gebruikers en applicaties
  • het beveiligen van transacties van kritische en high-performance digitale processen
  • het versleutelen van gegevens wanneer deze wordt gemaakt, benaderd, gedeeld, opgeslagen en verplaatst
  • het mogelijk maken van Cloud-gebaseerde infrastructuren door bescherming en controle van data in virtuele omgevingen
  • het bescherming van de waarde van intellectuele eigendom voor onafhankelijke software leveranciers door de software en technologie leveranciers te voorzien van de instrumenten die nodig zijn om effectief en efficiënt softwarelicenties te beheren en af te dwingen